Barion Pixel

A POTENCIANÖVELŐ KAPSZULÁK ABSZOLÚT FAVORITJA

Orgazmus tippek férfiaknak

Tippek a tökéletes női orgazmusért, férfiaknak

Ahány ember, annyiféle ízlés és szokás – és ez a szexuális életünkben sincs másképp. Hányféle típusa létezik vajon az orgazmusnak? Minden nő képes átélni az orgazmus minden típusát? Cikkünkben áttekintjük, mik a női és férfi orgazmus leggyakoribb gátjai, illetve áttekintjük, az orgazmusnak milyen különböző fajtái léteznek, és hogyan lehet előidézni azokat.

 

Orgazmus elérése a barátnődnél

Orgazmus: mindenki másképp csinálja?

Ahogy az élet különböző területein, férfi és nő a szexualitásban is máshogy vannak ’kódolva’. Egy dologban azonban nagyon is hasonlítunk, és ez nem más, mint a testi gyönyörök és az ahhoz kapcsolódó beteljesülés átélése: amelyre mindkét nem egyaránt képes. Különbség természetesen ebben is van, leginkább azon a téren, ahogy az aktust és a testi érzeteket összekötjük egymással. De mit jelent ez a nőknél és a férfiaknál a gyakorlatban?

A férfiaknál a szexualitásból származó élvezet szoros kapcsolatban áll a nemi szervvel és az ejakulációval, majd a gyönyör kiteljesedését követően az izgalmi szint drasztikusan visszaesik. Mindeközben a nőknél a csúcsra jutás egy sokkal komplexebb és tipikusan időigényesebb folyamat és amellett, hogy többféle módszere létezik, szakértők szerint a folyamatnak meghatározó szerepe lehet a teherbeesésben is. Ez után joggal vetődik fel a kérdés: hogy mi van azzal, aki még nem élt át orgazmust. Egyáltalán mindenki képes rá?

Légy őszinte és beszéljétek meg!

Az őszinte beszélgetés segíti az orgazmust
Az őszinte beszélgetés segíti az orgazmust

A szeretkezés élménye már önmagában is egy csodálatos élmény. Ugyanakkor mégis lelombozó hatással lehet egy párkapcsolatra az aktus végén rendszeresen vagy mindig elmaradó kielégülés. Az ilyesfajta hiányérzet negatívan befolyásolhatja az aktus mindkét résztvevőjét, ezért is fontos, hogy megismerjük saját testünket és orgazmusunkat, illetve a gátló tényezőket, és közösen dolgozzunk saját és partnerünk boldogságáért.

A férfiaknál az ejakuláció hiányából származó frusztráció egy része nyilvánvalóan magából a fizikai tényből adódik, hogy a férfi orgazmusnak egyértelműbb fizikai jelei vannak. Rengeteg oka lehet annak, ha egy férfi nem élvez el. Szerepet játszhatnak elnyomott frusztrációk, berögződések és a folyton bennünk rejlő teljesítési kényszer. Ezek gyökerét azonban sokszor sokkal mélyebben kell keresni: önbizalomhiányban, szexuális gátlásosságban vagy félelmekben, sebekben, melyek sokszor évekkel, évtizedekkel ezelőtt keletkeztek. A fentiek könnyen vezethetnek potenciazavarokhoz, és akkor indokolt lehet, potencianövelő szerek kipróbálása.

A női orgazmus bonyolultabb, mint a férfiaké – ami az ingereket és mechanizmusokat illeti. Tovább bonyolítja a képletet, hogy partnere szexuális szorongását enyhítendő, sok nő színlel orgazmust. Ezzel azonban hosszú távon sajnos saját élvezete feladása mellett a hosszú idő alatt létrejött közös kapcsolati intimitást és bizalmat is veszélyezteti. Amennyiben fény derül a dologra, az párja részéről sértettséghez, bizalmatlansághoz és ezáltal a kapcsolat leépüléséhez vezethet.

Összességében fontos tehát, hogy megértsük saját gátjaink mibenlétét és miértjeit, hogy azok által ne szabotáljuk saját magunk szexuális kiteljesedését.

Értsd és Érezd, hogy mit akar

Mint tudjuk, a nők szexuális kielégülésének lényegesen összetettebb feltételei vannak. A férfiaknál meghatározó vizuális és ingerszintű igényekkel szemben a nőknél sokkal nagyobb hangsúly helyeződik a hangulatiságra, az érzelmekre, sokszor a test feletti kontroll átengedésére és a kölcsönös lelki ráhangolódásra a beteljesülés során. Éppen ezek sokrétűségéből fakadóan a nők esetében az csúcsra jutás rendszerint időigényesebb és több odafigyelést igénylő feladat a partner részéről.

A kielégülés a férfiaknál csupán másodpercekig tart, míg a nőknél bizonyos esetekben akár percekig is elnyúlhat, sőt az sem ritka, hogy megismétlődik egy szexuális aktus vagy maszturbáció folyamán. A bőrkontaktus és taktilis ingerek, a hüvelyi és klitoriális stimuláció és a fantázia mind-mind egyéni szerepet játszhatnak abban, hogy egy nő eljusson az orgazmusig.

De hányféle típusa létezik a női orgazmusnak, van-e bevált ’receptje’ a csúcsra jutásnak és egyáltalán megtanulható-e azok számára, akik még nem élték át?

Nem csak egy út vezet a boldogsághoz

Boldogság és orgazmus

Ha elsőre nem is sikerül eljutni a csúcsra, fontos tudni, hogy a nők többféleképpen képesek a kielégülésre, mint a férfiak. A női ivarszervek komplex anatómiájának köszönhetően az orgazmus létrejöttében négy különböző idegpálya is szerephez jut, amelyek érintik: a hüvelyt, a méhet és méhnyakat, a végbélt és a csiklót. Ezek mindegyike más-más ingerekre és behatásokra reagál. A klitoriális izgatás például már önmagában idegvégződések ezreit stimulálja, így minőségében is eltérő lehet egy G-ponti vagy a hüvelyi orgazmussal szemben. De ne szaladjunk ennyire előre! Nézzük meg, hogy melyek a női orgazmus leggyakoribb típusai:

Klitoriális, avagy csiklóorgazmus: a csikló vagy clitoris a szeméremrés felső szakaszán, a nagyajkak találkozásánál található körülbelül borsó méretű, kifinomult szerv, amely a megfelelő szexuális ingerlés hatására intenzív kielégüléshez juttathatja a nőt. Az érintésre rendkívül érzékeny péniszhez hasonlóan a csiklóban is több mint nyolcezer idegvégződés fut össze egy helyen. Személyenként változó, hogy ki milyen erősségű érintésre és tapintásra vágyik ezen a területen, ahhoz, hogy orgazmushoz jusson. A csiklóra gyakran tekintenek úgy, mint a női orgazmus legideálisabb kiindulópontja, hiszen felépítésének köszönhetően változatos módokon alkalmas a női gyönyörérzet kiteljesedésének biztosítására a nők nagy részének esetében. Gondoljunk csak bele: ez az egyetlen olyan emberi szerv, melynek kizárólagos funkciója a szexuális izgatás. Merjük a csikót megismerni, és használni!

G-pontos kielégülés: a G-pont alatt nem egészen egy konkrét pontot, inkább egy területet értünk a hüvely belső, frontális falán, amely a méhnyak és szeméremcsont között helyezkedik el, félúton. A G-pont behatolásos, folytonos és gyengéd stimulációján keresztül intenzív orgazmus érhető el, illetve bizonyos nők esetében akár női ejakulációhoz, azaz spriccelő orgazmushoz is elvezethet. A G-pont nem összekeverendő az úgynevezett A-ponttal, amely a hüvely elülső falán, körülbelül 7-10 cm mélyen helyezkedik el és a tradicionális, behatolásos aktuson felül akár kézi izgatás és maszturbáció hatására is könnyedén stimulálható.

Anális orgazmus: az anális szex megosztó téma, függetlenül attól, hogy milyen nemű az illető. Egyesek higiéniai okok miatt ódzkodnak tőle, mások a fájdalomtól való félelemből nem vállalják, megint másokat már a gondolata is kifejezetten szexuális vággyal és izgalommal tölt el. A csiklóhoz hasonlóan az ánusznál, azaz a végbélnyílásnál is számos idegvégződés található. Emellett a végbélnyílás közel helyezkedik el a vaginához is, melynek köszönhetően az ideghálózat és az izmok egy része összekapcsolódik egymással, így az érzetek is hasonlatosak lehetnek. A megfelelő előkészülettel, izgatással, kölcsönös bizalommal és elővigyázatossággal az anális szex is lehet eufórikus élvezet forrása a nőknél is. Emellett egyéb erogén zóna izgatásánál az ánusz bevonása akár intenzívebb orgazmushoz is vezethet.

Spriccelő (squirt) orgazmus: sokan állítják, hogy a nők csak egy adott százaléka képes erre. Ma viszont már kevesen cáfolják, hogy a női ejakuláció létező jelenség. A női spriccelés során a férfi ejakulációjához hasonlóan intim nedvek szabadulnak fel, azonban eltérő mennyiségben és nem minden alkalommal. Angol kifejezéssel élve a „squirt” jellemzően a G-pont és a húgycső környéki terület izgatásánál jelentkezik és előfeltétele, hogy a nő már fokozott izgalmi állapotban, esetleg már egy vagy több előző orgazmuson túl legyen. A spriccelő orgazmusnak is több fajtája létezik: a vizelet és a PSA-tartalmú. Bár a nők hasonló gyönyörérzetet élnek át mindkettő esetében, csak az utóbbit tekintjük valódi ejakulációnak (az előbbi inkább egy fokozott izgalmi állapotban bekövetkező vizeleteresztés).

Kevert orgazmus: végül, a női orgazmus egyik utolsó, azonban szakértők szerint egyik legmeghatározóbb típusa, nem más, mint a kevert orgazmus. Ez a fent leírtak egyidejű, igények szerinti párosítása. Köztudott, hogy behatolással és a csikló párhuzamos izgatásával az orgazmus intenzitása is növelhető. A kevert gyönyör esetében pedig a G- és A-pontok, a csikló és anális részek közös, ízlés szerint kikísérletezett stimulálása történik valójában, annak érdekében, hogy a gyönyör egy új szintjére juttassuk el partnerünket az aktus során. Természetesen, a kevert orgazmus akár önkielégítés során is alkalmazható, de sosem árt, ha van egy társ, aki egyszerre több ponton is képes örömet szerezni, és akivel megoszthatjuk ezeket a csodálatos pillanatokat.

Légy türelmes és add át magad

Az orgazmus valódi ereje talán mégis a kölcsönös egymásra utaltságban és testi-lelki összehangolódásban rejlik, mind a nők, mind a férfiak esetében. Ezért fontos igazán, hogy az orgazmus szem előtt tartását megelőzően elegendő időt és energiát szenteljünk az előjátéknak és annak, hogy képesek legyünk feltérképezni, megérteni és fejben tartani egymás igényeit a legfülledtebb pillanatok közepette is.

A pillanat varázsát egy pillanat alatt elveszi, ha elkalandozik a figyelem valamelyik partner részéről vagy a megfelelő jelzések hiányában alábbhagy az érdeklődés az egyik félnél. Ennek elkerülése érdekében fontos, hogy mindig odafigyeljünk arra, hogy az együttlét során mire vágyik leginkább az illető, akivel együtt vagyunk és hogy milyen módokon tudunk kísérletezni az aktus és a szexuális élmény még jobbá tételével. Új pózok kipróbálásától, szexuális segédeszközök bevonásán keresztül a helyszín megváltoztatásáig számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre.

Próba-Szerencse és orgazmus

Az orgazmus egy rendkívül összetett folyamat, azonban a szerepe a szexulitás kiteljesedését tekintve elvitathatatlan. Habár a női orgazmus elérésében nagy szerepe van a partner odafigyelésének és kitartásának, egy sor tény igazolja azt, hogy a megfelelő körültekintéssel, gyakorlással és aktív kísérletezéssel az orgazmus lehetőségeinek és elérésének számtalan útja tárható fel.

Az aktus során érdemes új módszereket, új megközelítésben is kipróbálni, amennyiben az orgazmust gátló tényezőket nem sikerült leküzdeni, vagy még nem sikerült orgazmushoz eljuttatnunk partnerünket. A felsorolt tippeken túl érdemes még potencianövelő szereket is használni, hogy tartalmasabbá és mélyebbé tegyük kapcsolatunkat és szexuális életünket partnerünkkel. A lényeg, hogy sose adjuk fel, hiszen örömet szerezni a legszebb dolog!

Ha szeretnéd biztosabban orgazmushoz juttatni barátnődet, rendelj Boom Boom potencianövelőt!

A Boom Boom potencianövelő átsegít a fáradtságon, és tökéletesen megoldja az átmeneti merevedési gondokat. Magabiztosan, mindenféle nehézség nélkül képes leszel fenntartani az erőteljes erekciót az aktus teljes ideje alatt.

A Boom Boom Magyarország egyik legismertebb, és legkedveltebb potencianövelője.

Rendeld meg a Boom Boom potencianövelőt 1-2 perc alatt itt:

Hasznos tippek a rendeléshez:

  • 4 doboz rendelése esetén ingyen szállítás!
  • 8 doboz rendelése esetén ingyen szállítás + 1 doboz Boom Boom ajándékba!
  • 15 doboz rendelése esetén ingyen szállítás + 3 doboz Boom Boom ajándékba!
Boom Boom leírás

Boom boom rendelése

Csomag érkezése hozzád: 1-2 munkanapon belül, abszolút diszkrét csomagolásban.

boom boom potencianövelő

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.