Barion Pixel

A POTENCIANÖVELŐ KAPSZULÁK ABSZOLÚT FAVORITJA

Gyakran ismételt kérdések

Gyakori kérdések

Ezen az oldalon a hozzánk érkező leggyakoribb kérdéseket rendeztük kategóriákba ,és előre megválaszoltuk őket. Itt jó eséllyel megtalálod, amit keresel.

Cégadatainkat és elérhetőségeinket szintén megtalálhatod ezen az oldalon.

Megrendelés

 1. A főmenüben kattints a „Megrendelés” menüpontra.
 2. A sárga hátterű „Boom boom rendelése” űrlapon add meg az adataidat. A piros csillaggal jelzett mezők kötelezőek.
 3. Alul kattints a „Tovább a csomag kiválasztásához” gombra.
 4. A következő képernyőn add meg, hogy hány doboz Boom Boom terméket szeretnél vásárolni.
 5. Ha szeretnél, írhatsz megjegyzést nekünk, például: „Szállításkor hívást kérek”.
 6. Ezután, ha egyetértesz az Adatkezelési Tájékoztatónkkal és az Általános szerződési feltételekkel, jelöld be ezek elfogadását.
 7. Végül alul nyomd meg a „Megrendelem” gombot, a megrendelés elküldéséhez.

Igen, lehet e-mailben is rendelni tőlünk.

Kérlek, küldj egy e-mailt a megrendelési adataiddal az info KUKAC boom-boom.hu e-mail címre. Az alábbi adatokat kell kötelezően megadni: Teljes név, Szállítási cím, Rendelt termék / hány dobozzal, Telefonszám (hogy a postás tudjon telefonálni)

Munkaidőben érkező e-mailekre 2 órán belül válaszolunk. (Munkaidő: H – CS: 8:30 – 16:00, P: 9:00 – 15:00)
Munkaidőn kívül érkező e-mailekre lehetőség szerint az első rákövetkező munkanapon válaszolunk.

Igen, munkaidőben telefonon is lehet rendelni tőlünk. Megrendeléshez hívd a +36-30-779-1797 vagy a +36-30-868-1998 telefonszámot.

Telefonos rendelés, információkérés munkaidőben bármikor lehetséges. (Munkaidő: H – CS: 8:30 – 16:00, P: 9:00 – 15:00)

 

A rendelés a weboldalunkról abszolút biztonságos.

A csomag tartalmáról természetesen a Postának nincs tudomása. A csomagolás (rendeléstől függően merev papírdoboz, vagy bélelt boríték) semmilyen módon nem utal a tartalomra.

A fizetés történhet a postásnak szállításkor (utánvéttel), illetve előre fizetéssel is (bankkártyás fizetés, banki átutalás vagy PayPal).  Cégünk neve, a Perfect Play Kft. már feladóként sem szerepel a csomagon. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomag, illetve kikövetkeztetni, hogy mit tartalmaz.

Maximálisan diszkrét a címzés: jelenleg László keresztnévvel egy magánszemély neve szerepel a csomagon feladóként.

Ellenőrizd a Levélszemét, Spam vagy Promóciók mappádat is, mert elképzelhető, hogy oda került a levelünk.

Érdemes hozzáadni az info KUKAC perfectplay.hu e-mail címet a biztonságos feladók listájához, hogy a későbbiekben megkapd a leveleinket.

Ha a Levélszemét/Promóció mappákban sem találsz visszaigazolást, akkor elképzelhető, hogy rosszul adtad meg az e-mail címedet a megrendelés során. Javasoljuk, hogy ez esetben érdeklődj az info KUKAC boom-boom.hu e-mail címen a megrendelésed státuszáról.

Szállítás

Egységesen 1,690 Ft a szállítási díjunk belföldön.

A szállítás ingyenes: bármely 16,000 Ft feletti értéket meghaladó rendelésnél, illetve az akciós csomagjaink esetében is.

Érdemes az akciós csomagokból rendelned. További ajándék doboz termékek is járnak hozzájuk, valamint a Hűségprogramban is egyre magasabb szintet érsz el. Ez további ajándékokhoz és élményekhez segít majd hozzá.

A rendelésed feladásától számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a termék.

A Postával speciális időgaranciás szerződésünk van, tehát tényleg 1-2 munkanapon belül megkapod a csomagot.

Ilyenkor a Postás másnap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagodat.

Ha akkor sem sikerül átvenned, akkor a kézbesítő értesítést hagy. Ezután a lakóhelyed szerinti illetékes postán átveheted.

Fontos: a küldeményt nem a leveles, hanem a csomagos postás viszi. Ő a társasházakba nem tud bejutni, és így nem mindig tud értesítőt hagyni. Ha a postaláda kintről elérhető, akkor a csomagos postás tud értesítőt hagyni.

Ha megadod a telefonszámodat a rendelés során, akkor a postás fel tud hívni a kézbesítés előtt.

Ha megadod, hogy délelőtt vagy délután szeretnéd átvenni a csomagot, a Posta ezt is igyekszik teljesíteni. Sajnos ezt nem tudjuk 100%-ban garantálni. Fontos tudnod azt is, hogy este 18:00 után már nem szállít ki a Posta csomagot.

Tipp: ha nagyon időhöz vagy kötve akkor válaszd a Postán maradó csomag, MOL Postapontok, Coop Postapontok, vagy Posta Csomagautomata szolgáltatást. További részleteket ezekről a Szállítás oldalunkon találsz.

Ez a lehető legjobb, legdiszkrétebb megoldás. A „Postán maradó csomag” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő postát.

A Posta e-mail vagy sms értesítést küld, amint megérkezett a rendelés során kiválasztott Postára a csomagod.

A csomagot 10 napon belül át tudod venni személyi igazolvány bemutatása ellenében. Általában a csomagos pulthoz kell menni a csomagodért. Egyedül a nevedet kell megmondani, és kikeresik a csomagot. Arra figyelj azonban, hogy 10 napod van a csomag átvételére a postán.

Szintén jó és diszkrét megoldás. Előnye, hogy 0 – 24 óráig át tudod venni itt a csomagodat a MOL benzinkúton. A “MOL Postapont” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő MOL kutat. Itt a teljes lista a MOL kutakról, ahová rendelhetsz.

A Posta e-mail vagy sms értesítést küld, amint megérkezett a rendelés során kiválasztott MOL kútra a csomagod. A csomagot 5 napig tudják őrizni a MOL kúton. Ez időn belül akkor mész érte, amikor szeretnél.

Csupán a nevedet kell bemondani a benzinkutasnak, és rögtön előkeresi a csomagodat. Fényképes igazolványt fel kell majd mutatnod a csomag átvételéhez.

További előny, hogy bankkártyával és készpénzzel is kényelmesen tudsz fizetni a MOL kutakon.

A Coop postapont boltok többsége 12 órán keresztül nyitva van. Előnye, hogy akár a vásárlásoddal egyidőben is fel tudod venni a csomagodat. A “Coop Postapont” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő Coop boltot. Az alábbi Coop üzletekbe rendelhetsz tőlünk.

A Posta e-mail vagy sms értesítést küld, amint megérkezett a rendelés során kiválasztott Coop boltba a csomagod. A csomagot 5 napig tudják őrizni a Coop boltban. Ez időn belül akkor mész érte, amikor szeretnél. Fényképes igazolványt fel kell majd mutatnod a csomag átvételéhez.

A Coop postapontokon készpénzzel és a többségükben bankkártyával is fizethetsz.

Előnye, hogy 0 – 24 óráig át tudod venni itt a csomagodat. A “Posta csomagautomaták” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő Posta Csomagautomatát. Ha csomagautomatát választasz, akkor mindenképpen add meg a telefonszámodat a rendelés leadásakor. Ez szükséges lesz ahhoz, hogy kivehesd a csomagodat az automatából.

Az alábbi linken megnézheted, hogy hol vannak itthon Posta csomagautomaták.

A csomag megérkezéséről SMS-ben értesít majd a Posta.

Ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A 2 napos határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítja valamelyik közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.

A Posta csomagautomaták 0-24 órában hozzáférhetőek, és nincs várakozási idő. Gyorsan és diszkréten át tudod venni így a csomagodat.

Postafiók címre jelenleg NEM lehet rendelni.

Csomagolás

A csomagolás minden esetben teljesen diszkrét. A csomagod egy légpárnás, nem kitapintható borítékban, (vagy ha nagyobb méretű a rendelésed), akkor egy egyszínű nagyobb dobozban fog érkezni. Kérésedre ráírjuk, pl.: “számítógép-alkatrész”, “könyv”, stb. A csomagon kívül semmilyen egyéb postai levelet/dokumentumot nem küldünk a címedre. 100% diszkrét, átlátszatlan csomagolás. Még a kézbesítő sem tudja mi van a csomagban.

Egységesen 1,390 Ft a szállítási díjunk belföldön.

A szállítás ingyenes: bármely 16,000 Ft feletti értéket meghaladó rendelésnél, illetve az akciós csomagjaink esetében is.

Érdemes az akciós csomagokból rendelned. További ajándék doboz termékek is járnak hozzájuk, valamint a Hűségprogramban is egyre magasabb szintet érsz el. Ez további ajándékokhoz és élményekhez segít majd hozzá.

A kézbesítő semmilyen körülmények között nem tudja, hogy mit tartalmaz a csomag.

A csomagon kizárólag a rendelésed során megadott cím található, illetve Feladóként a Biró László név van a csomagra írva. Tehát ebből sem derül ki semmilyen információ a csomag tartalmáról.

Fizetés

A Boom Boom termék, és az akciós csomagok aktuális ára fel van tüntetve a weboldalon. Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. Semmilyen egyéb plusz költséged nem lesz a csomag átvétele során.

Az alábbi fizetési módokon tudsz fizetni nálunk:

 • Utánvételes fizetés: a csomag átvételekor.
 • PayPal-os fizetés: a weboldalunkon történő rendelés során.
 • Banki átutalásos fizetés belföldről és külföldről egyaránt: a weboldalunkon leadott rendelésed után, a saját internetbankodból.

 

A következő Gyakori Kérdések pontokban részletesen kifejtésre kerülnek az egyes fizetési módok.

Utánvétes fizetés azt jelenti, hogy a csomag átvételekor kell fizetned:

 • Ha lakcímre kérted, akkor a lakcímedre hozza a postás a csomagot. Ez esetben készpénzzel tudsz fizetni;
 • Postán maradó csomag esetén a Postára kell bemenned és ott kell fizetni;
 • MOL kutakon a benzinkutasnál készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethetsz;
 • Coop boltokban a pénztárnál kell majd fizetned;
 • Csomagautomata választása esetén csak bankkártyával tudsz majd fizetni az automatánál.

A bankkártyás fizetés ingyenes, gyors és teljesen biztonságos a weboldalunkon keresztül.

Szinte bármilyen bankkártyával tudsz nálunk fizetni a Barion, MNB által hitelesített bankkártyás fizetési szolgáltatónkon keresztül. A bankkártya és egyéb adataid teljes biztonságban lesznek a kártyás fizetés során, és azt követően is.

Bankkártyás fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra. Ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni.

A weboldalunkon keresztüli bankkártyás fizetés esetén természetesen ingyen kiadják a csomagodat a Postán, MOL kúton illetve Coop boltokban is.

Csomagautomata választása esetében is tudsz bankkártyával előre fizetni, ez az opció is működik (sőt javasolt). Ilyenkor ingyen ki tudod venni a csomagot az automatából, mivel előre már kifizetted a weboldalunkon.

A PayPal-os fizetés ingyenes, gyors és teljesen biztonságos a weboldalunkon keresztül. Ha PayPal-os fizetést választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor már a rendelés során kifizeted a csomagodat.

PayPal-os fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra. Ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni.

A weboldalunkon keresztüli PayPal-os fizetés esetén természetesen ingyen kiadják a csomagodat a Postán, MOL kúton illetve Coop boltokban is.

Csomagautomata választása esetében is tudsz PayPal-al előre fizetni. Ez esetben ingyen ki tudod venni a csomagodat az sms-ben kapott kóddal a csomagautomatából.

Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik.

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számod vagy a teljes nevedet

 

Belföldi átutaláshoz, a banki adataink itt találhatóak:

 • Számlavezető bank neve: MBH Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • Számlaszám (Forint számlaszám, belföldi átutalás esetén): 10102244-39247100-01003006
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

Naponta többször ellenőrizzük a bankszámlánkat. Amint az összeg beérkezett a számlánkra, haladéktalanul postázzuk a rendelésedet.

Természetesen ilyenkor úgy küldjük a csomagot Feléd, hogy ingyen kiadják bárhova is kérted (lakcím, MOL kút, posta, Coop bolt). Szintén ingyen ki tudod venni a csomagodat a Posta Csomagautomatából is, az SMS-ben a telefonszámodra kapott kóddal.

Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik.

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számod vagy a teljes nevedet

Banki adataink itt találhatóak a külföldről történő átutaláshoz:

 • Számlavezető bank neve: MBH Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • IBAN (Forint számlaszám, külföldről történő átutalás esetén): HU37-10102244-39247100-01003006
 • Swift kód (külföldről indított átutaláshoz kell megadni): BUDAHUHB
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

Külföldről történő banki átutalás esetén bármilyen devizában utalhatsz a fenti Forint alapú IBAN bankszámlaszámunkra. Ilyenkor a mi számlavezető bankunk automatikusan átváltja forintra az eredeti devizában indított átutalásodat.

Termék

A Boom Boom termék maximálisan biztonságos.

Többszörösen bevizsgált, engedélyezett, OGYÉI notifikációval rendelkező étrend-kiegészítőket forgalmazunk. A termékeink több éve vannak a piacon. Saját minőségbiztosítási rendszerrel is rendelkezünk a termék magas minőségének fenntartására.

Igen, a termékeinket rendszeresen ellenőriztetjük, ezért a termékeink – így a Boom Boom – eredetiségére is írásbeli garanciát vállalunk.

A Boom Boom a lenyelést követően általában 1 órán belül kifejti hatását. Ezt követően ingerlés hatására hamar bekövetkezik az erekció és tartósan meg is marad.

A részletes termékleírás és szedési útmutató megtalálható a Termék információk menüpont alatt.

Szívbetegeknél orvosi vizsgálat nélkül nem szoktuk ajánlani egyik potencianövelőnket sem. Kiugróan magas vérnyomás esetén szintén nem javasoljuk a termékeink fogyasztását.

Egyéb esetekben használhatod a termékeinket, nem okoznak problémát. 2-3 nap alatt kiürülnek a szervezetből.

Tipp: a Boom Boom potencianövelő esetében érdemes elsőre egy fél kapszulát kipróbálni. Ezt a kapszula széthúzásával, és tartalmának vízben való elkeverésével lehet megtenni.

A Boom Boom termék 18 éves kor fölött szedhető.

A Boom Boom-ot cukorbetegek is szedhetik, nem fog gondot okozni.

Azonban cukorbetegség esetén van rá esély, hogy a Boom Boom potencianövelő nem fog olyan mértékben hatni. A hatás függ a cukorbetegség súlyosságától is.

Vérnyomásprobléma esetén a biztonság kedvéért javasoljuk, hogy konzultálj a kezelőorvosoddal is; illetve a vérnyomás-gyógyszert hangold össze a Boom Boom szedésével.

Kiemelten magas vérnyomás esetén nem javasoljuk a Boom Boom használatát. Ilyen esetben a folyamatos szedésű, Érték és Minőség Nagydíj győztes Alpha Man termékünket ajánljuk a férfierő fokozására.

A Boom Boom nem tartalmaz laktózt. Így laktóz érzékenyek is bátran szedhetik, nem fognak problémával találkozni.

Törzsvásárlói hűségprogram

A Hűségprogramban való részvétel automatikus.

Csupán annyi a teendőd, hogy a vásárlás során elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket, így az első vásárlásodtól számítva azonnal részese leszel a programnak.

Minden vásárlásodat nyilvántartja a rendszerünk és regisztrálja, hogy milyen kedvezményekre vagy jogosult.

Nem kell külön regisztrálni a Hűségprogramban.

Ha elfogadod az ÁSZF-t a vásárlás során, akkor automatikusan részt veszel a programban.

Minden vásárlásod növeli a hűségprogram egyenlegedet, beleértve a szállítási díjak összegét is.

2017. augusztus 20-tól indult el a Hűségprogram. Innentől kezdve számítanak bele a programba a vásárlások. 2022. augusztus 1-től pedig megújultak a Hűségprogram ajándékai.

Igen, már az első vásárlás is beleszámít a Hűségprogram egyenlegedbe.

Sőt! Most az új vásárlók elismerése jegyében 15.000 Ft-tal növeljük a vásárlási egyenlegedet az első vásárlásodat követően.

Nézzük meg ezt egy példán keresztül:

 • Például elsőre 1 doboz Boom Boom-ot vásárolsz. Ennek az ára 4.900 Ft, + 1.690 Ft a szállítási díj. Ez összesen 6.590 Ft;
 • Ehhez mi ajándékként rögtön hozzáírunk további 15.000 Ft-ot. Ezzel együtt már 21.590 Ft-nál tartasz a Hűségprogramban;
 • Az 50.000 Ft az Ezüst szint határa. Ily módon már csak 50.000 Ft – 21.590 Ft, azaz 28.410 Ft összegben kell vásárolni a fenti kedvezményekért és ajándékokért;

Pontosan annyival nő az egyenleged, amennyit költöttél a weboldalon.

Tehát érdemes nagyobb összegben vásárolni, így hamarabb éred el az egyes törzsvásárlói szinteket.

Igen a rendelések összegei összeadódnak. Nézzük meg egy konkrét példán keresztül:

 • Első vásárlásod: 4 doboz Boom Boom ingyen szállítással 19.600 Ft-ért. Itt a Hűségprogram egyenleged 19.600 Ft lenne, azonban ehhez új vevői kedvezményként rögtön hozzáadunk 15.000 Ft-ot. Tehát az első vásárlásod után 34.600 Ft-nál tartasz.
 • Második vásárlásod: 2 doboz Alpha Man ingyen szállítással 24.000 Ft-ért. A korábbi 34.600 Ft-os egyenleghez hozzáadjuk a mostani vásárlásod után a 24.000 Ft-ot. Így 58.600 Ft-nál tartasz a Hűségprogramban. Ezzel máris elérted az Ezüst szint határát. Tehát a mostani rendelésed mellé betesszük az Ezüst szint ajándékait: 2 doboz Boom Boom-ot, és és 2 dobozt Gentlemen’s Energy teát (citromos vagy erdei gyümölcsös ízben).
 • Harmadik vásárlásod: 15+3 Boom Boom-ot rendelsz ingyen szállítással 73.500 Ft összegben. A korábbi 58.600 Ft-os Hűségprogram egyenleged 132.100 Ft-ra nő. (Ezzel a rendeléssel még nem érted el a következő szintet, így itt nem jár ajándék).
 • Negyedik vásárlásod: 15+3 Boom Boom-ot rendelsz ingyen szállítással 73.500 Ft összegben, illetve veszel még mellé egy doboz Alpha Mant 12.000 Ft-ért. Tehát a 4. vásárlásod összeg 73.500 + 12.000, azaz 85.500 Ft. Ezt az összeget hozzáadjuk a 132.100 Ft-os törzsvevői egyenlegedhez. Így 217.600 Ft-nál tartasz a Hűségprogramban. Ezzel elérted az Arany szint határát. Tehát a mostani rendelésed mellé betesszük az Arany szint ajándékait: 3 doboz Boom Boom-ot, és 3 csomag ImmunPajzs C-vitamin port és 1 doboz Alpha Man terméket.

Igen. 2017. augusztus 20-a után végrehajtott vásárlások beleszámítanak a törzsvevői programba.

Az alábbi módokon leadott vásárlások számítanak bele:

 • superherb.hu weboldalon
 • boom-boom.hu weboldalon
 • long-love.hu weboldalon
 • perfectplay.hu weboldalon
 • e-mailben felénk leadott vásárlások (bármelyik fenti weboldal e-mail címére küldött vásárlások)
 • cégünk felé telefonos / sms- üzenetben leadott vásárlások;

Remek hír, hogy a törzsvevői egyenleged sohasem jár le.

Tehát folyamatosan gyűlik az egyenleged. Így folyamatosan lépkedhetsz az egyes kiemelt szintek felé.

Igen, az összes termékünk vásárlása beleszámít a törzsvevői programba.

Bármelyik termékből bármennyit vehetsz: mindent beszámítunk.

Igen, a szállítási díj összege is beleszámít a Hűségprogram egyenlegedbe.

Minden egyes hónap 1. és 15. napján e-mailben küldünk számodra egy egyenleget, arról hogy hogyan állsz a Hűségprogramban.

Így mindig követni tudod, hogy hol is tartasz és milyen közel vagy a következő törzsvásárlói szinthez. Ehhez az szükséges, hogy az e-mail címeddel fel legyél iratkozva a hírleveleinkre. Az e-mail címedet bármikor megadhatod felénk egy vásárlás során.

Ha nem szeretnél feliratkozni a hírlevelekre, az sem probléma. Ha munkaidőben felhívod ügyfélszolgálatunkat, akkor azonnal tájékoztatást adunk az aktuális Hűségprogram egyenlegedről.

Az egyenlegedet természetesen senki más számára nem adjuk ki.

A Hűségprogram egyenlegedet egy saját belső kódon tartjuk nyilván.

Az összes korábbi rendelési adatodat figyeljük (név, cím, telefonszám, e-mail cím, szállítási és számlázási cím).

Ily módon a rendszereinkben 99% pontossággal be tudjuk azonosítani, hogy melyik rendelések tartoznak Hozzád.

Minden egyes rendelésnél ellenőrizzük a nevet, e-mail címet, telefonszámot, szállítási és számlázási címet is, és összehasonlítjuk a korábbi rendeléseiddel.

Tehát akkor sincs gond, hogyha megváltozik az e-mail címed vagy a telefonszámod, esetleg új címre rendelsz. Tudni fogjuk, hogy az adott rendelés Hozzád tartozik. Így teljes pontossággal van nyilvántartva a Hűségprogram egyenleged, és minden esetben biztosan megkapod az ajándékokat.

Ha esetleg mégis kétséged van, bátran jelezd Ügyfélszolgálatunk felé. Aprólékosan kivizsgáljuk a dolgot.

Azonnal és automatikusan küldjük az adott törzsvásárlói szinthez tartozó ajándékokat.

Ezen ajándékokat egyszeri alkalommal küldjük, amint átléped az adott törzsvásárlói szint határát.

A törzsvásárlói szintek az alábbiak:

 • Ezüst szint: 50.000 Ft
 • Arany szint: 200.000 Ft
 • Gyémánt szint: 400.000 Ft
 • Smaragd szint: 1.000.000 Ft

Kitűnő hír továbbá, hogy a Hűségprogram újból elindul, amint elérted a legmagasabb Smaragd szintet! Tehát újra és újra megkaphatod majd az összes ajándékot az egyes szinteken – akár többször is!

Ez azt jelenti, hogyha eléred a legmagasabb Smaragd szintet (1 millió Ft költésnél), akkor megkapod annak ajándékait.

Ha ezután továbbra is rendelsz tőlünk, és eléred az 1.050.000 Ft-ot, akkor újra megkapod az Ezüst szint ajándékait. Még tovább vásárolsz, és eléred az 1.200.000 Ft-ot, akkor újra megkapod az Arany szint ajándékait. Még tovább vásárolsz, és eléred az 1.400.000 Ft-ot, akkor újra megkapod az Gyémánt szint ajándékait.

És így tovább folyamatosan újra és újra. A Hűségprogram ily módon sohasem jár le, és Te folyamatosan újabb és újabb hasznos ajándékokat kapsz tőlünk. Emiatt tényleg nagyon megéri tőlünk rendelni.

Ha nem sikerült átvenni és kifizetni egy csomagodat, akkor ez esetben a rendelést sztornózzuk, és a rendelés összegével csökkentjük az törzsvásárlói egyenlegedet.

Garancia

Felülmúlhatatlan, 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Hogyha bármilyen okból kifolyólag nem vált be a termékünk (nem hatott megfelelően, mellékhatások léptek fel, hiányzott valamilyen tájékoztatás, stb.), akkor kérdés nélkül azonnal visszafizetjük a rendelésed összegét a teljes postaköltséggel együtt.

Kiemelkedően a piacon, a vásárlástól számított 60 napig érvényes a garanciánk. Így teljes mértékben vállaljuk a felelősséget, és minden kockázatot leveszünk Rólad. Nyugodtan tegyél próbát a rendeléssel!

2 munkanapon belül visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét az összes postaköltséggel együtt. Nem kérdezünk semmit.

Összesen az alábbi két teendőd van a garancia érvényesítéséhez:

 1. Küldd vissza a címünkre (Perfect Play Kft. 1135, Budapest, Lehel út 61.) az összes megmaradt dobozt illetve kapszulát 60 napon belül;
 2. Írj egy e-mailt az info kukac boom-boom.hu e-mail címre 60 napon belül, ami az alábbiakat tartalmazza:
  • Teljes neved, vásárlásod napja amelyen rendeltél tőlünk, vásárolt termék(ek);
  • A pontos összeg, amennyiért a termékeket visszapostáztad felénk;
  • Bankszámlaszámod a visszautaláshoz;
  • 1 mondat arról, hogy szeretnéd érvényesíteni a garanciát;

Partnerség

Induló cégeknek, egyéni vállalkozóknak, patikáknak, herbáriáknak, szexboltoknak, webes vállalkozásoknak. Az interneten különösen jól lehet értékesíteni a Perfect Play Kft. készítményeit. Jó ötlet hasonló célcsoporttal rendelkező vállalkozásnak felvenni a portfólióba cégünk termékeit.

Írj egy rövid e-mailt az info kukac boom-boom.hu e-mail címre.

A legkisebb kötelező rendelési mennyiség minimum 10 doboz. Tehát szinte minimális befektetéssel azonnal el tudod kezdeni az értékesítést.

Rendelni e-mailben és telefonon is lehet majd. Az első rendelés előtt egy forgalmazási szerződés aláírására van szükség.

E-mailben átküldjük feléd a szerződést, amelyet elfogadás esetén kölcsönösen aláírunk. Ezt beszkennelve vissza kell küldened felénk. Ennyi az egész. Ezt követően azonnal tudunk küldeni Feléd a termékekből.

Boom Boom leírás

Boom boom rendelése

Csomag érkezése hozzád: 1-2 munkanapon belül, abszolút diszkrét csomagolásban.

boom boom potencianövelő

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.