Barion Pixel

A POTENCIANÖVELŐ KAPSZULÁK ABSZOLÚT FAVORITJA

Kamagra igazság: amit sokan szeretnének eltitkolni

Lerántjuk a leplet a kamagra mítoszról

Eloszlatjuk a tévhiteket a kamagrával kapcsolatban

Kevés férfi ismeri a kamagra potencianövelő valós hazai helyzetét.

Sajnos még mindig nagyon sokan nem tudják: itthon komoly veszélyeket rejt magában a kamagra rendelése és használata.

Ha foglalkoztat akár kamagra, akár bármilyen más típusú potencianövelő kipróbálása, akkor mindenképp olvasd el az alábbi tényfeltáró cikkünket!

 

Mi az igazság a kamagrával kapcsolatban?

Röviden a lényeg: semmilyen fajta kamagra potencianövelő termék nem engedélyezett ma Magyarországon.

Az alábbi jogos kérdések merülhetnek fel Benned:

 • Vajon ez tényleg igaz? (más weboldalakon mást olvastál esetleg…)
 • Hogyan árulhatnak akkor számos weboldalon kamagra potencianövelőt?
 • Miért nem vállalják magukat cégnévvel és elérhetőséggel ezek a weboldalak?
 • Miért nem záratják  be ezeket a weboldalakat a magyar hatóságok?
 • Hogyan (és hol) lehet akkor biztonságos potencianövelőt venni?

A kérdések abszolút jogosak, és itt a válaszokat is megtalálod rájuk.

Kezdjük az elején:

Mégis hogyan létezik, hogy kamagrát kínáló weboldalak tömkelege található az interneten?

A kamagra számos országban engedélyezett, bejegyzett és hatásos potencianövelő gyógyszer. Fontos szempont, hogy valóban gyógyszerről van szó! A kamagrában lévő hatóanyag a sildenafil (vagy sildenafil citrát) az erektilis disfunctio (vagy másnéven merevedési zavar) kezelésére alkalmazott gyógyszer hatóanyag.

A terméket egy indiai cég, az Ajanta Pharma nevű gyógyszergyár állítja elő. A kamagra és variánsai (kamagra gold, kamagra max, kamagra jelly, kamagra zselé, kamagra 100, kamagra super, stb.) világszerte ismert készítmények. A kamagra termék egy globális „brand”. A gyártó sok sok millió dollárt költ marketingre szerte a világon.

Emiatt a kamagra név ismert, (és elismert) márkanév lett. És az ismertsége miatt sokan keresik a kamagra potencianövelőt.

Pontosan ezt használják ki az illegális magyar weboldalak akik illegális módon kamagra eladásával foglalkoznak hazánkban: marketingre nem kell költeniük, csak valahogy gyorsan összedobni egy weboldalt, és máris mehet a biznisz.

Tehát a válasz a fentebb feltett kérdésre a következő:

Azért kering sok eladó kamagra az interneten, mert a márkanév ismertsége önmagában is eladja a terméket. Eddig ez így akár még talán rendben is lenne. Akkor mégis mi a baj mindezzel?

A kamagra Magyarországon nem engedélyezett gyógyszer. Itthon nincs gyógyszerként bejegyezve egyetlen típusú (kamagra gold, kamagra max, kamagra jelly, kamagra zselé, kamagra 100, kamagra super, stb.) termék sem.

Most egy furcsa kijelentést teszek: ne hidd el ezt rögtön nekem! Inkább ellenőrizd le saját magad.

Magyarországon a gyógyszerek engedélyezését az OGYÉI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet) végzi. Ha bármilyen gyógyszerről keresel információt, akkor az OGYÉI gyógyszer adatbázisban kell utánanézni. Ezt ide kattintva elérheted: OGYÉI gyógyszer adatbázis.

Ellenőrizd le most rögtön: kattints fenti linkre és írd be az összes típust: kamagra gold, kamagra max, kamagra jelly, kamagra zselé, kamagra 100, stb.

Ugye nem találtál semmit? Így saját magad is láthatod (és most már hihetsz nekem is). Magyarországon nem lehet legálisan fogalmazni a sildenafil tartalmú, eredeti kamagrát. És ezután jogosan merül fel Benned a következő kérdés: vajon mégis mit árulnak a hazai weboldalak kamagra név alatt?

Mit árusítanak akkor kamagra néven a hazai weboldalak?

Ezt senki sem tudja. Elképzelhető, hogy tényleg eredeti, az Ajanta Pharma által előállított, és illegálisan Magyarországra behozott kamagrát árulnak. De az is elképzelhető, hogy valami saját módon kotyvasztott összetételt – jobb esetben szőlőcukrot – tartalmaz, az eredetit utánzó doboz.  Mindezek miatt az itthoni webáruházakban kapható kamagra rendkívül veszélyes is lehet az egészségedre. Ezért mindenképp szeretnélek óva inteni illegális kamagra vásárlásától.

Így már logikus, hogy miért nincs elérhetőség, cégnév, stb. a kamagrát árusító weboldalokon: Illegális tevékenységet folytatnak, amit büntet a törvény.

Sildenafil, az eredeti Kamagra hatóanyaga

Tulajdonképpen ugyanaz a hatóanyag, amely a Viagra potencianövelő gyógyszerben is megtalálható. A sildenafil gyógyszerhatóanyagot (vagy magyarosan ejtve a szildenafilt), a Pfizer gyógyszergyár fejlesztette ki és hozta először forgalomba. Hatásmechanizmusának köszönhetően elernyeszti a péniszben található simaizmokat. Ezáltal a hímvesszőbe több vér áramlik, amely erőteljes merevedésben „nyilvánul meg”. A hímvessző nem lesz marad folyamatosan merev, csak szexuális ingerek hatására következik be a merevedés.

A hangsúly azonban a „gyógyszerhatóanyagon” van.

Magyarországon érvényes egészségügyi törvények és rendeletek szerint:

 • Bármilyen gyógyszer hatóanyagot tartalmazó készítményt kizárólag orvos írhat fel receptre (indokolt esetben),
 • Gyógyszereket kizárólag patikákban lehet megvásárolni a recept ellenében.

Mi következik mindebből? Ha engedélyezett is lenne az eredeti kamagra gyógyszer hazánkban, akkor sem lehetne árusítani az interneten semmilyen körülmények között. Miért? Lásd a következő pontot.

A kamagra mellékhatásai

Ugyanis a kamagrában található sildenafil hatóanyagnak komoly mellékhatásai lehetnek, amelyek bizonyos esetekben komoly veszélyeket is hordozhatnak bárki számára.

A leggyakrabban előforduló kamagra mellékhatásai a következők lehetnek:

 • enyhe vagy erősebb fejfájás
 • fáradékonyság, levertség
 • alvás problémák
 • szédülés
 • arc és/vagy fülek pirosodása
 • hányinger, hányás
 • Ritkább esetekben az arc, illetve a torok feldagadhat, illetve erőteljesebb görcsök léphetnek fel.

Mindezek veszélyek miatt, csakis alapos orvosi diagnózis után lehet felírni receptre bármilyen sildenafil vagy egyéb gyógyszerhatóanyag tartalmú készítményt.

Mit tesznek a hatóságok mindezek ellen? Ők nem tudnak erről?

Ezúton szeretném megvédeni a hatóságokat. Ők pontosan látják, és tudják ezeket a dolgokat. És próbálnak is tenni mindezek ellen.

A Rendőrség és esetenként a NAV komoly és aktív lépéseket tesz az illegális potencianövelők felszámolásában. Razziákat tart, bevizsgálja az illegálisan hirdetett és árusított készítményeket. Próbálják védeni az egészségünket.

Az OÉTI (Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) felel az étrend-kiegészítőkért. Ez a szervezet a gyógyszernek nem minősülő, gyógyszer hatóanyagot nem tartalmazó termékek engedélyezésért felel. Szigorú engedélyezési procedúrát ír elő az étrend-kiegészítőkre és ellenőrzi a betartásukat.

A NAV is figyeli és próbálja leállítani az illegális gyógyszereket (pl.: kamagra) forgalmazó oldalakat. Gondolj csak bele: ezen cégek illegálisan árulnak, cégnév nélkül. Tehát nem fizetnek ÁFÁ-t, társasági adót, abszolút feketén dolgoznak. Tehát ez kieső adóbevételt jelent a költségvetésből: természetes, és teljesen jogos, hogy a NAV foglalkozik velük.

Azonban hiába a rengeteg erőfeszítés, fenti szervezetek gyakran szélmalomharcot folytatnak:

Amint bezáratnak egy illegális potencianövelő gyógyszert árusító weboldalt, rögtön kettő újabb lép a helyére. Sajnos úgy tűnik, hogy veszélyes és illegális kamagrát árusítani még a fentiek ellenére is megéri..

Hogyan és mit tudsz tenni mindezek ellen?

Mostanra abszolút képbe kerültél a kamagra kapcsán. Valószínűleg egyetlen fontos kérdésed maradt: Mi a teendő, ha mindezek ellenére potencianövelőt szeretnél kipróbálni? De olyat, amely legális, biztonságos és ráadásul működik is?

Kamagra helyett próbálj ki egy bevizsgált, engedélyezett, legális és működő potencianövelőt.

Tegyél egy próbát a Boom Boom Extra potencianövelővel!

A pénisz keménységének megerősítésére, valamint a merevedés folyamatos és hosszú ideig történő fenntartására próbáld ki a Boom Boom potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják.

A Boom Boom potencianövelő átsegít a fáradtságon, és tökéletesen megoldja az átmeneti merevedési gondokat. Magabiztosan, mindenféle nehézség nélkül képes leszel fenntartani az erőteljes erekciót az aktus teljes ideje alatt. A Boom Boom Magyarország egyik legismertebb, és legkedveltebb potencianövelője.

Rövid idő alatt meglepően erőteljes merevedést okoz
Rövid idő alatt meglepően erőteljes merevedést okoz

A Boom Boom potencianövelő legfőbb előnyei:

 • Kőkemény merevedést okoz: átsegít a stresszen és a fáradságon;
 • Rendkívül gyorsan hat (30-60 perc), és akár többször is képes lehetsz az akcióra;
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti;
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is;
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség;

Nem kell aggódnod, a szeretkezés után azért abbamarad a merevedés. Így nem derül ki partnered számára, hogy potencianövelőt alkalmaztál. Újabb ingerlés hatására ismételt erős merevedést tudsz majd produkálni.

A Boom Boom-nak nincs, vagy teljesen elhanyagolható a mellékhatása. Enyhe cukorbetegség vagy kisebb vérnyomás probléma mellett is biztonságosan alkalmazható. Egészséges férfiak is bátran használhatják.

Legális a Boom Boom potencianövelő?

A Boom Boom legálisan megvásárolható, OGYÉI által notifikált, biztonságos étrendkiegészítő. A termék hatósági engedélye ellenőrizhető az OÉTI étrend-kiegészítő listában.

 • Magyarországon hivatalosan engedélyezett termék. OÉTI engedélyszáma: 28220/2022.
 • Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, amelyek nem károsak az egészségre.
 • Mellékhatása nincs, vagy teljesen elhanyagolható.
 • Internetről biztonságosan, legálisan és engedélyezetten megrendelhető.

A Boom Boom potencianövelő több ezer korábbi férfi vásárlónk 90-95%-ánal teljes mértékben bevált. Jelenleg a Boom Boom a piacvezető étrend-kiegészítő potencianövelő a hazai piacon.

Miért érdemes minket választanod?

Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: ez a Perfect Play Kft.

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.

Rendelj kőkemény erekciót okozó, biztonságos potencianövelőt 1 perc alatt itt:

Hasznos tippek a rendeléshez:

 • 4 doboz rendelése esetén ingyen szállítás!
 • 8 doboz rendelése esetén ingyen szállítás + 1 doboz Boom Boom ajándékba!
 • 15 doboz rendelése esetén ingyen szállítás + 3 doboz Boom Boom ajándékba!
Boom Boom leírás

Boom boom rendelése

Csomag érkezése hozzád: 1-2 munkanapon belül, abszolút diszkrét csomagolásban.

boom boom potencianövelő

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.