Pszichológiai erekciós problémák

Hasznos erekció növelési tanácsok arról, hogy hogyan növelhető a merevedés ereje, illetve annak hosszúsága. A pszichológiai alapú merevedési zavar a stressz, a túlterheltség, szexuális fóbiák, depresszió, érzelmi konfliktusok hatására, illetve partner iránti vonzalom szexuális hiányában alakul ki. Általában pszichológiai alapú erekció áll a háttérben, ha a közösülés során nem következik be, vagy hamar eltűnik; mindeközben maszturbáció vagy más partnerrel fennmarad az erekció.

A szexuális izgalom során az agy hatással van az idegvégződésekre és a hormonrendszerre. Az idegimpulzusok hatására az artériák kitágulnak, és a pénisz vénái beszűkülnek. A vér kitölti a pénisz szöveteit, amelyek olyanok, mint egy szivacs, és erekciót biztosít. E séma alapján világossá válik, hogy gyenge erekciót a folyamat bármely összetevőjének problémája okozhatja .

Prosztata masszázs

A prosztata a férfi reproduktív rendszer egyik legfontosabb eleme. Ez egy körülbelül diónyi mirigy, amely a hólyag és a végbél között helyezkedik el, nagyjából ott, ahol a pénisz kezdődik.

Orvosi szempontból a masszázs egy egyszerű módja annak, hogy megszabadítsuk a prosztatát a csatornáiban felgyülemlett felesleges folyadéktól. Ilyenkor az urológus masszírozza a prosztata-mirigyet, hogy folyadékot nyerjen az elemzéshez. Ily módon kimutathatók a fertőzés jelei (ha vannak), és pontos diagnózis állítható fel.

a prosztata stimulálása gyakran gyors és erőteljes férfi orgazmushoz vezet. Néha bizonyos mennyiségű fehéres, sűrű tejszerű folyadék szabadul fel belőle. Ezt a fajta ejakulációt BDSM körökben tiszta ejakulációnak nevezik.

A prosztata mirigy a férfi G-pont, és sokkal kiszámíthatóbb, mint a női. Könnyű megtalálni: a megfoghatatlan és szinte mitikus női G ponttal ellentétben a prosztata elhelyezkedése pontosan ismert. Ha nem idegenkedsz a prosztata masszázs kipróbálásától, igen intenzív orgazmust érhetsz át. Cikkünkben leírjuk, hogy hogyan kell helyesen elvégezni.